چهارشنبه, 01 آذر 1396

مساحت بخش : 300 متر مربع

مسیر دستیابی : طبقه 1-

تعداد اتاق : 8اتاق

تعداد تخت فعال : 10 تخت ( 1 تخت ایزوله )

میانگین اشغال تخت : 35%

متوسط طول اقامت بیمار : 4-3 ساعت

تعداد کادر پرستاری : 8 نفر کارشناس پرستاری

تعداد کمک بهیاران : 6 نفر

تعداد بهداشتيار : 4 نفر

فعالیت های آموزشی :
علاوه بر آموزشهای ضمن خدمت کلیه پزشکان عمومی و کارکنان شاغل در بخش ، دانشجویان پزشکی ( استاژر ،اینترن ) و دانشجویان پرستاری بطور دوره ای در این بخش آموزش می بینند.
در این بخش :
بیماران قلبی با مشکلات حاد قلبی ، انفارکتوس میوکارد ، دیس ریتمی ها ، آمبولی ، ادم ریه نارسائی قلبی ، شوک کاردیوزنیک ، بیماران داخلی ، بیماران جراحی و ارتوپدی ، بیماران MS جهت دریافت پالس متیل پردنیزولون ، بیماران سرپائی (ترانسفوزيون خون،فلبوتومي "از ساعت 15 الي 22"، پونكسيون مايع شكم و پلور، بيوپسي پلور ) و ... پس از مراجعه و ویزیت اولیه ، در بخش های مختلف بیمارستان تحت نظر پزشکان هیأت علمی و غیر هیأت علمی بستری می شوند.
در اين بخش پزشك عمومي به صورت شبانه روزي به ارائه خدمات مي پردازد.
اورژانس بيمارستان آريا تنها مركز انجام فصد خون (فلبوتومي) در مشهد مي باشد.
تجهیزات موجود در بخش :
مانیتورینگ Bed side ، دستگاه الکتروشوک Zoll ، دستگاه الکتروکاردیوگرافی ، ونتیلاتور، اکسیژن سانترال ، ساکشن پرتابل ، اکسیژن پرتابل ، گلوکومتر ، پالس اکسی متر، ترالی اورزانس ، دستگاه پیس موقت و پیس میکر اکسترنال ، دستگاه Bi pap .
یک اتاق عمل اورژانس مجهز به کلیه امکانات مورد نیاز در اورزانس موجود است.