جمعه, 31 شهریور 1396



محافظت از سيستم قلب و عروق با مصرف سير:sir
سير با از بين بردن چسبندگي پلاکت ها از بيماري هاي قلبي جلوگيري مي کند.
سير تازه منبع خوبي از ويتامين ها، مواد معدني و مواد گوگردي است و داري اثرات بسيار متنوعي ازجمله اثرات ضد ميکروبي، ضدقارچ، ضد ويروس، ضد سرطان، کاهنده فشار خون، کاهنده چربي خون، کاهنده کلسترول و کاهش دهنده چسبندگي پلاکت هاست.
به دليل اينکه خواص اصلي سير مربوط به مواد گوگردي آن است که دراثر حرارت کم تبخير مي شوند، بر همين اساس خواص دارويي سير پخته و سرخ شده به مراتب کمتر از سير خام است.
يکي از اثرات بسيار مهم سير محافظت از سيستم قلبي است ،چسبندگي پلاکتها يکي از عوامل اصلي امراض قلبي، حمله ها و تنگي و تصلب شرايين است و تحقيقات نشان داده چسبندگي پلاکتها در آن دسته از افرادي که به طور مداوم مصرف کننده سيرهستند، بطور چشمگيري کاهش مي يابد.
افرادي که از داروهاي قلبي استفاده ميکنند و يا اينکه داراي حساسيت دارويي هستند، بهتر است قبل از مصرف سير با پزشک خود مشورت کنند زيرا مصرف همزمان سير با دارو مي تواند باعث بروز مشکلاتي در بدن شود.

حاضرين در سايت

ما 94 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم